home

Фрезован MDF

Вратите се изработват от МДФ, материал подходящ за допълнително фрезоване на орнаменти, релеф и боядисване с лаково матово или гланцирано покритие. Изборът на цветове е по каталог на RAL и дава множество варианти за клиента.

Повърхностното фрезоване на оранаменти с различен профил и дори изписването или детайлното орнаментиране по задеден контур (по избор на клиент или дизайнер) прави тези врати уникални по своя вид за интериора.

Изцяло боядисаните врати реално нямат слабо място за проникване на вода и ги прави предпочитани и за мокри помещения. По този начин всички врати в един интериор могат да имат и еднаква визия. 

Има възможност за поръчка по индивидуален размер и  избор на различен обков, според изискванията на клиента. Фирмата предлага панти и брави само на производители с доказано качество.

Възможно е и остъкляване в желана форма и визия на клиента.

Изборът на стъкла от прозрачно, матирано, цветно или орнаментарно придава индивидуален изглед на вратите. 

Неограничените възможности за визия правят тези врати предпочитани от интериорните дизайнери,които спокойно могат да реализират всяка своя идея и да разработят специална визия за своите клиенти.

За вътрешната рамка от клинозъбен масивен материал се използва само добре изсушена дървесина,което гарантира здравината и трайността на готовата врата.

цени от 500 лв.

 

© 2021 Дизайн Доорс Всички права запазени!
Back To Top