home

Гаражни врати

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните секционни врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения.

 

Класикът в областта на гаражните врати, от 1952 г. насам, предлага не само отлично съотношение цена-качество, но благодарение на голямото разнообразие пълнежи за врати също и възможността гаражната врата да се съгласува хармонично с архитектурата на къщата.

 

Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и не се нуждаят от място  в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража е без значение при монтажа - правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

 

Страничните врати винаги са много практични, когато  трябва да се извадят бързо предмети от гаража, без да се отваря гаражната врата. Или когато поради липсата на достатъчно място пред гаража вторият автомобил е паркиран директно пред гаражната врата и блокира достъпа до нея. При Hörmann към почти всеки мотив и тип гаражна врата се предлага и подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

 
 
 
© 2021 Дизайн Доорс Всички права запазени!
Back To Top